Kundeudtalelser

Se et lille udpluk af udtalelser fra nogle af vores kunder.​

“Vi har tidligere selv stået for rengøring og have, men nu er vi pensionister og ville gerne have en ekstra hånd. Vi blev anbefalet TMT gennem Ældre Sagen, og nu har vi benyttet dem i fire år.

De er altid meget venlige og professionelle. De kommer på et fast tidspunkt hver 14. dag, og vi kunne ikke være mere tilfredse og glade. Vi er meget trygge ved dem.
Nu er de også begyndt stå for vores havearbejde, og den har aldrig stået flottere.
Vi har fuld tiltro til TMT, så derfor har de også fået vores husnøgle, så de selv kan låse sig ind og gøre rent, hvis vi ikke lige er hjemme. Der har aldrig været en finger at sætte på deres arbejde.”

Grethe og Bent Haastrup

“Vi har brugt TMT fast gennem 3-4 år til rengøring, snerydning og saltning af fortovet om vinteren, og det fungerer helt perfekt.

Vi havde tidligere en anden rengøringshjælp, men det var helt håbløst - det var sjusket, og hun kom ikke til tiden. Så de vi fik anbefalet TMT af flere af vores bekendte, som også bruger dem, så ville vi også prøve det. Og det kommer vi til at fortsætte med.
Vi har et lille hus, og hver 14. dag, kommer der to personer og gør det hele rent. Det er de samme hver gang, og det er så hyggeligt - nu har vi jo også lært dem at kende.
Det passer lige med, at vi lukker dem ind, så tager vi ud og træner, og når vi kommer hjem, så skinner hele huset.
Det passer os helt perfekt.

Else Bojsen og Morten Aksbo

“Vi har brugt TMT til rengøring i mange år - både gennem et travlt arbejdsliv, men også efter vi er blevet pensioneret.

Vi bor i et rækkehus i tre etager. TMT kommer to mennesker og gør rent i halvanden time hver 14. dag. Det er de samme, der kommer hver gang - altid med et stort smil, og det giver en god tryghed for os.

TMT overholder altid aftalerne, de er nemme at komme i telefonisk kontakt med, og er også fleksible, hvis vi et par gange om året måtte ønske at ændre lidt i forhold til det normale tidspunkt for vores rengøring - fx i forbindelse med ferier.

Kvaliteten af rengøringen er i top hver gang, man er sikker på, hvad man får, og vi har altid været meget tilfredse.”

Familien Duelund

Modtag et uforpligtende tilbud på din opgave

Uanset om du er pensionist eller pårørende til en eller arbejder i kommunal regi, så udarbejder vi med glæde et personligt og uforpligtende tilbud, der matcher dine ønsker og behov.

Beskriv blot kort din opgave, så vender vi tilbage med et attraktivt tilbud hurtigst muligt.
​ 

Vi glæder os til at høre fra dig.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt